EN NL

Nieuws

Tot 25% korting op voedingssupplementen met Nutri-Help!

30 04 2017

Voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen of omega-3 zijn een belangrijke aanvulling op de voeding van tegenwoordig. Ook al doe je nog zo je best om gezond te eten, met de uitputting van landbouwgrond en het gebruik van kunstmest, pesticiden en conserveringsmiddelen gaat de voedingswaarde van wat we eten steeds meer achteruit.

De voedingssupplementen van Vitals bieden vitamines, mineralen en andere gezonde aanvullingen zoals essentiële vetzuren (uit vette vis) in relevante doseringen en in een vorm die uitstekend opgenomen wordt in het lichaam. Door de samenwerking met Vitals, krijgt u via Nutri-Help een aantrekkelijke korting op alle voedingssupplementen en producten die via de webshop te koop zijn!

Voordelen: 
  1. 15% korting! op uw bestelling in de webshop www.allesvanvitals.nl met de code: nutrition
  2. 5% extra korting bij bestelling van 2 artikelen
  3. 10% extra korting bij bestelling van 3 artikelen
  4. Geen verzendkosten vanaf € 20,00
  5. Veilig en snel betalen via iDeal of creditcard OF achteraf binnen 14 dagen via AfterPay
  6. Vóór 15:00 besteld, volgende dag in huis
  7. Elke werkdag van 09:00-17:00 bereikbaar voor vragen

Vitals: puur en werkzaam

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot de topprioriteit.
 
In het assortiment op www.allesvanvitals.nl staat de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Vanuit de zelfstandige en onafhankelijke positie zijn zij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.
 
Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten. 

Met vriendelijke groet,
Nutri-Help voedingskundige ondersteuning

Delen: